- UGE 36 -

Mandag 5 Medister m/ sovs, kartofler og rødkål
Tirsdag 6 Gryderet m/kalkun- pølser, ris og salat
Onsdag 7 Grill på terrassen med lækkert tilbehør
Torsdag 8 Pasta carbonada m/ skinke, svampe og bacon
Fredag 9 Græsk farsbrød m/ Tzatziki og tomatsalat

- UGE 37 -

Mandag 12 Ribbensteg sandwich m/ hj. Lavet agurkesalat og rødkål
Tirsdag 13 Svensk pølseret
Onsdag 14 Fiskefilet m/ remoulade, ovn fritter
Torsdag 15 Pasta og kødsovs m/ blandet salat
Fredag 16 Pitabrød m/kebab eller skinke

- UGE 38 -

Mandag 19 Tapas Efter Kokkens humør + salat
Tirsdag 20 Smørrebrød m/ lækkert pålæg
Onsdag 21 Frikadeller m/kartofler og stuvet spidskål
Torsdag 22 Kinesisk inspireret menu m/nudler og forårsruller
Fredag 23 Stjerneskud m/ fiskefilet og rejer
`;