- UGE 36 -
Mandag 5 | Medister m/ sovs, kartofler og rødkål |
Tirsdag 6 | Gryderet m/kalkun- pølser, ris og salat |
Onsdag 7 | Grill på terrassen med lækkert tilbehør |
Torsdag 8 | Pasta carbonada m/ skinke, svampe og bacon |
Fredag 9 | Græsk farsbrød m/ Tzatziki og tomatsalat |
- UGE 37 -
Mandag 12 | Ribbensteg sandwich m/ hj. Lavet agurkesalat og rødkål |
Tirsdag 13 | Svensk pølseret |
Onsdag 14 | Fiskefilet m/ remoulade, ovn fritter |
Torsdag 15 | Pasta og kødsovs m/ blandet salat |
Fredag 16 | Pitabrød m/kebab eller skinke |
- UGE 38 -
Mandag 19 | Tapas Efter Kokkens humør + salat |
Tirsdag 20 | Smørrebrød m/ lækkert pålæg |
Onsdag 21 | Frikadeller m/kartofler og stuvet spidskål |
Torsdag 22 | Kinesisk inspireret menu m/nudler og forårsruller |
Fredag 23 | Stjerneskud m/ fiskefilet og rejer |